Over mij

Volop in de bloei van mijn leven en dol op alles wat te maken heeft met voeding en gezondheid. 

Ik houd van gezelligheid, ontspannende massages, (hard)lopen, lekker uitgebreid genieten van eten en badderen. Ik kan ontzettend fanatiek zijn tijdens korfbalwedstrijden maar ik kan in de avond ook prima op de bank liggen met een leerzaam boek. Daarnaast ben ik dol op warmte en de zon, tijdens de winterperiode haal ik deze dan ook altijd (vitamine D3) uit een potje. 

Door de jaren heen ben ik gaan leren leven naar mijn cyclus. Ik kan nu eenmaal niet iedere dag van de maand pieken. In bepaalde fases heb ik meer behoefte aan ontspanning en extra voedingsstoffen. Hierdoor heb ik een betere balans gevonden en sta ik krachtiger in het leven. 

Het is een grote puzzel maar als je alle puzzelstukjes op de juiste plek hebt gelegd, ben je jezelf voor altijd dankbaar!   

Mijn verhaal

Het zit al van jongs af aan in me om veel te bewegen en sportief bezig te zijn. Ondanks dat ik dacht dat ik heel ‘gezond’ was, kreeg ik rondom de puberteit last van darmklachten, hormonale klachten, vermoeidheid en spierpijnen. Ik werd hierdoor geïnspireerd om zelf op zoek te gaan naar de oorzaak van deze klachten. Dat was ook het punt waarop ik mijn passie heb gevonden:  

Uitpluizen hoe je het zelf herstellend vermogen van je lichaam kan stimuleren door het de juiste omstandigheden te geven. Hierbij is voeding een grote pijler maar ook de juiste manier van beweging, voldoende diepe slaap en stress-weerbaarheid zijn hierbij belangrijk!

Nadat ik mijn sportopleiding had afgerond, ben ik me gaan verdiepen in de orthomoleculaire voeding door verschillende opleidingen en masterclasses te volgen. Ik paste de opgedane kennis op mezelf toe en merkte dat mijn klachten verminderde.  

  • HBO Sporthogeschool (Minor Voeding) 100% 100%
  • Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut 100% 100%

De juiste balans

Ik wil jou ook super graag informeren, inspireren en motiveren om op zoek te gaan naar de oorzaak van je klachten zodat deze kunnen verdwijnen in plaats van dat ze onderdrukt worden.  

Ik wil dat je je lichaam leert kennen en dat je ervan gaat houden, je hebt er tenslotte maar één!  

Sinds 2020 begeleid ik, met veel liefde en plezier, voornamelijk vrouwen in mijn praktijk. Ik ben gespecialiseerd in hormonen en de darmen. Dat betekent niet dat je met andere klachten niet bij me terecht kunt. Stuur me hiervoor gerust een mailtje.  

Door haalbare aanpassingen in het voedingspatroon, de juiste balans tussen in- en ontspanning en door een fijne manier van beweging te vinden, heb ik cliënten zien groeien en voelen zij zich fitter en beter dan ooit. Je hebt namelijk veel meer invloed op je gezondheid dan dat je nu misschien denkt.  

Ik hoop dat ik in de toekomst nog veel meer vrouwen mag helpen in hun zoektocht naar de beste versie van zichzelf. Ik wil je kennis bijbrengen zodat je het vertrouwen in je lichaam weer terugkrijgt en de beste versie van jezelf wordt! 

Scholingen

Ik blijf mezelf ontwikkelen door regelmatig bijscholingen te volgen. Hieronder een kort overzicht: 

N

Leefstijlcoaching

N

Hormonen en vrouwenklachten

N

Maag Lever Darmen

N

Energetisch Morfologische Bloedtest

N

Insulineresistentie

N

Neurotransmitters

N

Vermoeidheid

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* verplichte velden