Vergoeding

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging BATC. Hiervoor is het mogelijk om (een gedeelte van) de consulten vergoed te krijgen.

E

Vergoeding

  1. Je betaalt de factuur altijd eerst zelf
  2. Daarna dien je de rekening voor vergoeding in bij jouw zorgverzekeraar

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging BATC. Hiervoor is het mogelijk om (een gedeelte van) de consulten vergoed te krijgen. Afhankelijk van je aanvullende verzekering voor ‘alternatieve geneeswijze’. Deze kosten worden (meestal) niet verrekend met je eigen risico en je hebt hiervoor geen verwijsbrief nodig vanuit de huisarts.

* Bij VGZ is helaas geen vergoeding mogelijk.

 

Je bent zelf verantwoordelijk voor het informeren naar vergoedingen.

Behandelvoorwaarden

Annuleren afspraak

Wanneer je een afspraak hebt gemaakt maar verhinderd bent of deze wilt annuleren, dien je dit minimaal 24 uur van tevoren te laten weten via Whatsapp of SMS (0654940366). Ik ben namelijk niet op ieder moment in de gelegenheid om mijn telefoon op te nemen of mijn voicemail te beluisteren.

Bij niet tijdige annulering ben ik helaas genoodzaakt om de helft van de geplande tijd hiervoor in rekening te brengen. Dit kun je dan ook niet laten vergoeden door de zorgverzekeraar.

Privacy

Tijdens een behandeling is uw privacy gewaarborgd. Ik ben als therapeut gebonden aan het medisch beroepsgeheim en de wettelijke vastgestelde voorschriften omtrent persoonsregistratie. Meer informatie staat vermeld in de algemene voorwaarden en privacyverklaring.

Materiaal

Het is niet toegestaan om de door mij samengestelde informatiedocumenten te kopiëren en/of aan derden te verstrekken voor commerciële doeleinden mits je hier geen toestemming voor het gekregen.

Aansprakelijkheid

Deze website en de adviezen die ik geef zijn door mij met grote zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks ben ik niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor de volledigheid of betrouwbaarheid van de inhoud hiervan. Ik geef resultaatgerichte adviezen zonder dat resultaat te garanderen. De informatie kan op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling.